Vlot en comfortabel slanker worden met Vitadis.

Vermageren wordt niet echt gezien als een leuke bezigheid. Het dunner worden zelf is wel cool, maar wat we er allemaal voor moeten doen niet. En bovenal voor moet laten wordt meestal beschouwd als iets wat we liever even opschuiven. Maar is het nou echt zo erg om af te vallen? Moet je nou echt zoveel ervoor opofferen?

Vitadis ervaring

Afvallen is tof


Je wandeld op het strand en iedereen kijkt vol admiratie naar jou. Je hebt immers een strakke buik. En zoveel hoef je er niet voor te laten. Je moet alleen even beseffen hoe je op een eenvoudige manier gauw kunt afslanken. Drink bijvoorbeeld veel water. Hierdoor kun je heel snel afvallen. Doordat je water drinkt heb je minder impuls aan eten en drinken. Normaal gesproken drinken de meeste mensen veel frisdrank. En daarin zitten heel veel suikers die ervoor zorgen dat er vet wordt opgebouwd rond je buik. Dus wanneer je water drinkt krijg je minder zoetigheid binnen. Bovendien zorgt water ervoor dat je minder honger hebt. Dat betekent dus dat je minder zin hebt om te eten en dan overwegend in het onverantwoord zakken chips leegeten op de bank.

Hoe kan ik makkelijk afvallen dan?


Het is heel makkelijk. Je hoeft niet alle dagen van de week in de sportschool te vinden zijn. Je moet gewoon bewegen. Elke dag een uurtje. Maar fietsen, wandelen, de trap op en neer, de was ophangen, de tuin doen etc zijn ook allemaal bewegingen. Hiermee verbrand je ook vet. En als je dan ook nog op vaste tijden elke dag eet zorgt dit ervoor dat je zult afvallen. Elke dag drie maaltijden en om de twee uur een gezond tussendoortje zorgen ervoor dat je spijsvertering bezig blijft. En dat zorgt er weer voor dat je beter vet verbrand en dus sneller afvalt. En als je dat nou een poosje vol houdt om gezond te eten en elke dag te bewegen dan merk je vanzelf dat je snel zult afvallen.

Het resultaat van water


Water zorgt ervoor dat afvalstoffen uit je lichaam verplaatst worden. Je voelt je op den duur dus ook fitter en dat zorgt ervoor dat je meer zin hebt om te bewegen. En als je meer gaat bewegen ga je ook meer verbranden (more info) en dat betekent dus vermageren. En door veel water te drinken gaat de stofwisseling sneller dus je verbrand sneller en meer vet. En dat heeft effect op het afvallen, dat gaat dan namelijk ook sneller. Afvallen is dus makkelijk, alleen moet je weten hoe het moet. En dat weet je nu. Heel veel succes en drink veel water. En probeer de ongezonde tussendoortjes te laten staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *